Rólam

Jeges Jutka sportoktató

Tornázz velem!
Miért? Ki az a Jeges Jutka?

Elsősorban édesanya vagyok, ikerfiaim 28 évesek, lányaim 25 és 17. Innen már van egy icipici tapasztalat. 

Másodsorban pedagógus vagyok, de évek óta kizárólag sportoktatóként tevékenykedem. 

20 éve, hogy maximálisan elköteleződtem szívvel-lélekkel a kismamák és anyukák felé, akiket megfelelően felépített, speciális edzésprogrammal tudok jó kondiban és formában tartani. 

Számtalan megtartott óra és vendég után nyugodtan mondhatom túlzás nélkül: a munkám a hobbim és a szerelmem is. Érezni fogod, hogy figyelek rád, javítom a közérzetedet és kislányomnak foglak szólítani. 

Remélem, hogy te is nyitottnak, barátságosnak, jókedvűnek, energikusnak és optimistának fogsz találni engem, jókat fogunk együtt sportolni és nevetni. 

A tornám megadja neked a fizikai és érzelmi felkészülést a szülésre, kiegyensúlyozott, fitt várandósságot biztosít, a szülés utáni időszakban pedig gyorsabban, könnyebben fogod visszanyerni az alakodat. 

Meglátod, a mozgás pozitív hatásai támogatják anyai teendőid ellátását is. A torna garantáltan hatékony, kapcsolatunk egymással baráti lesz, ha engem választassz. 

Inspiráló Nők díja

2022-ben az a hatalmas öröm és megtiszteltetés ért engem, hogy személyes és szakmai pályám elismerésre került és így én is egyike lehettem azoknak, akik átvehették az Inspiráló Nők díját.

Hatalmas boldogsággal teszem ki ezt a díjat a nappalimba, és tudom, hogy további lendületet ad a folytatáshoz.

Büszkeséggel tölt el, amikor egy új kismama azzal keress meg, hogy élete legfontosabb, különlegesebb szakaszában segítsek neki. A legszebb mondat számomra, amit gyakran hallottam az elmúlt 20 évben: „Hozzád jártam kismama tornára”.

Jeges Jutka inspiráló nő 2022

Díjaim

Pravda

Jeges Jutka inspiráló nő 2022

Inspiráló nők 2022

XII.ker Hegyvidék közösségért végzett elismerés

Völkischer Beobachter

Online média megjelenéseim

Pravda

Völkischer Beobachter

Offline média megjelenéseim

Nők Lapja Jeges Jutka

Nők Lapja - 9 hónap

fitt.info

Diéta és fitnesz

Hölgyvilág

Kérdésed van? Edzésre szeretnél jelentkezni? Írj egy e-mailt vagy hívj fel!

+36 30 483 2881